Met de nieuwsbrief van Palet educatie ben je altijd als eerste op de hoogte!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk online
In deze nieuwsbrief:
» Vraag nu de zichtzending van My name is Tom en Tom's adventures aan
» Structureer de dag en fleur het klaslokaal op met de dagritmekaarten van Bas in de klas
» Laat kleuters op een speelse wijze kennismaken met letters
» Welke licentie van Bas in de klas sluit aan bij jouw klas?
 
 
Vraag nu de zichtzending aan voor Tom in de onder- en bovenbouw
Preview inkijkexemplaren, digibord- en leerlingsoftware
Ben je ook zo benieuwd naar de tweede editie van My name is Tom (onderbouw) en Tom’s adventures (bovenbouw)? Vraag dan hieronder de zichtzending aan!

Inhoud van de zichtzending
De digitale zichtzending bestaat uit een aantal fysieke materialen (in PDF-vorm) en inzage in de digibordsoftware voor de leerkracht en de leerlingsoftware voor de leerling.

 
Voor komend schooljaar zijn groep 1-2 en level junior volledig te bestellen via je schoolleverancier. Wij hopen dat jij net zo enthousiast wordt van de methode als dat wij dat zijn!
Aanvragen »
 
 
Structureer de dag en fleur het klaslokaal op 
met de dagritmekaarten van Bas in de klas
De nieuwe dagritmekaarten van Bas in de klas met illustraties van Marjolein Hund zijn nu te bestellen! Of het nu tijd is voor taal, rekenen, muziek of buiten spelen: de dagritmekaarten van Bas in de klas zijn een aanwinst voor de structuur van een schooldag. De vrolijke en verfrissende kaarten fleuren bovendien heel het klaslokaal op!
Ze zijn te bestellen bij de schoolleveranciers!
 
 
Spelletjesdoos (TaalOceaan Voorschotbenadering)
Laat kleuters op een speelse wijze kennismaken met letters
In de zichtzending van de Voorschotbenadering bij Taaloceaan vind je naast de handleiding ook de Spelletjesdoos! Laat kleuters op een speelse wijze kennismaken met letters. Naast materialen voor Letterlotto, Lettermemory, Knijpkaarten en Letterbingo zitten er ook 30 letterkaarten in de doos. Die kunnen gebruikt worden bij de actieve spellen Hakken en plakken met een bal, Lettertikkertje en Letterrun. Zo worden letters gekoppeld aan bekende en nieuwe spellen. Enthousiast geworden? Bestel de Spelletjesdoos dan nu bij de schoolleverancier! 
 
 
Bas in de klas is voor peuters en kleuters!
Welke licentie van Bas sluit aan bij jouw klas?
Bas in de klas is een compleet programma voorbereidend rekenen en taal, met lessen gericht op alle ontwikkelingsgebieden van peuters en kleuters. Alles is onder één digitaal portaal te vinden, en wordt aangevuld met leuke prentenboeken en natuurlijk de handpop Bas. Het programma is erkend door het NJI als een goed onderbouwde interventie.

De materialen van Bas geven al 25 jaar prachtige mogelijkheden om het onderwijs voor peuters (VVE) en kleuters in te richten. Als leerkracht en pedagogisch medewerker bied je met Bas een jaarvullend programma dat je flexibel kunt inzetten. Bas in de klas bevat 9 thema’s in totaal, met bij ieder thema vierweekse lesideeën. Er is aandacht voor kinderen die een voorsprong hebben én voor kinderen die ondersteuning nodig hebben. Daarnaast zijn er spelletjes voor leerlingen en praatplaten die je kunt gebruiken tijdens de instructie of in een van de themahoeken. Bas in de Klas heeft verschillende licenties:

  • Bas in de klas Peuters: uitgewerkte thema-lessen en praatplaten
  • Bas in de klas Basis: spelletjes, praatplaten en een leerlingvolgsysteem
  • Bas in de klas Compleet: uitgewerkte thema-lessen, spelletjes, praatplaten en een leerlingvolgsysteem

Op onze website kun je meer lezen over deze 3 licentievormen van Bas in de klas. Je kunt natuurlijk ook gelijk de zichtzending aan vragen. Dat kan met de rode button. 
Bas uitproberen? »
 
 
Volg jij ons al?!
Bas en Tom op Instagram en Facebook: 

@leerengelsmettom 
@basindeklas 

LinkedIn:
Palet educatie 

Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze methodes!

 
 
Relatiebeheerders
Voor meer informatie over producten en om te bestellen kunt u terecht bij uw schoolleverancier of relatiebeheerder:
Dick te Brake  René Slotboom

 06-15539719
 rene.slotboom@royaljongbloed.com
Henk Wilpstra  Judith Boertjens

 088 326 33 99
 judith.boertjens@royaljongbloed.com
Volg ons voor het laatste nieuws:   Facebook   Twitter
Copyright © 2022. Palet educatie.
U bent geabonneerd op onze nieuwsbrief met emailadres: angelique@cocobookmedia.nl
Afmelden