Haal de wereld binnen met een boek!
#ikleesthuis
 
bijbels   |   boeken   |   contact
#ikleesthuis
Boeken geven ontspanning en verrijken je leven. Dat kunnen we in deze tijd wel gebruiken. Kun je deze weken niet naar buiten? Dan haal je de wereld toch naar binnen? Met een boek! Er zijn veel prachtige initiatieven ontstaan de afgelopen week: challenges, tips voor thuisonderwijs en ideeën om iets voor elkaar te betekenen.

Vanuit Royal Jongbloed sluiten wij graag aan bij deze initiatieven. Zo hebben we een bijbelchallenge gemaakt. Misschien ben je bang of onzeker door alle berichten in de media. Doe dan mee met deze challenge en vind bemoediging en inspiratie in het belangrijkste boek! Ook delen we in deze nieuwsbrief andere tips waarmee je thuis aan de slag kunt of waarmee je een ander kunt verrassen die bijvoorbeeld geen bezoek mag ontvangen.
Want het Woord van God is
levend en krachtig!
Hebreeën 4:12 (HSV)
 
Bijbelchallenge
De Bijbel is het belangrijkste boek ter wereld. Het is al eeuwenlang een rijke inspiratiebron voor veel mensen. Maar soms is het lastig tijd vrij te maken om in de Bijbel te lezen, zeker als het leven ineens zo op z'n kop staat als nu. Daarom starten wij een bijbelchallenge!

Download de opdrachten op onze website en bemoedig anderen door ze online te delen met #bijbelchallenge. Begin jij met een creatieve opdracht of leer je gelijk een bijbelgedeelte uit je hoofd?
Naar de bijbelchallenge  
Psalmen
Waar is God? Waar vind ik troost als ik me alleen of verdrietig voel? De Psalmen zijn geschreven voor iedereen die worstelt met deze vragen. De vragen, problemen, angsten en blijdschap van gelovigen van duizenden jaren geleden, zijn vandaag nog steeds actueel. Uit de Psalmen klinken woorden van bemoediging: God ziet jou, waar je ook mee worstelt. Hij is erbij!
184 pagina's | € 15,99
Leesfragment  
Bestel  
 
96 pagina's | € 16,99
Leesfragment  
Bestel  
 
80 pagina's | € 12,50
Leesfragment  
Bestel  
Gebeden
We hebben soms geen woorden om God te vertellen welke gevoelens er in ons leven: blijdschap, dankbaarheid, angst, verdriet, hoop. Je verlangt naar contact met God, maar wat zeg je als je aan het bidden bent? Hoe bid je voor andere mensen en waar kun je verder voor bidden? Deze boeken helpen je op weg:
224 pagina's | € 21,90
Leesfragment  
Bestel  
 
500 pagina's | € 24,95
Leesfragment  
Bestel  
 
128 pagina's | € 15,99
Leesfragment  
Bestel  
Bemoediging
Het kan lijken alsof God ver bij ons vandaan is. Voor wie eenzaam is of bemoediging zoekt voor het dagelijks leven, zijn deze boeken een aanrader. Ook erg geschikt om cadeau te doen aan iemand die deze weken alleen binnen zit!
64 pagina's | € 14,95
Leesfragment  
Bestel  
 
144 pagina's | € 15,50
Leesfragment  
Bestel  
 
164 pagina's | € 13,99
Leesfragment  
Bestel  
Inspiratie
Op social media vind je veel tips en relativerende quotes om deze periode positief door te komen. Sestra biedt inspiratie en bemoediging vanuit de Bijbel! Volg Sestra op Facebook of Instagram en lees prikkende vragen, prachtige gebeden, inspirerende quotes (zoals deze van auteur Christine Caine) en ontspannende tips om écht tot rust te komen. 
Volg Sestra op Facebook  
Volg Sestra op Instagram  
Cadeautips
Misschien mis jij een verjaardag of zou je op kraambezoek gaan? Of wil je iemand die alleen is iets bemoedigends sturen? Onze magazines zijn een leuk cadeau! De nieuwe Elisabeth is zelfs ideaal om aan iemand te geven die in de zorg werkt, want het thema is 'De zorg in het zonnetje'. 

Beide magazines zijn los verkrijgbaar in de boekhandel en beschikbaar als abonnement.
Elisabeth wil mensen vertellen van Gods liefde en de betekenis daarvan voor het leven van alledag. Het magazine richt zich op iedereen vanaf 50 jaar.
Inkijkje  
Bestel  
Sestra mama is er voor moeders van ongeveer 25 tot 45 jaar oud. Een magazine dat je een moment van rust voor jezelf geeft, dingen leert en je uitdaagt. 
Inkijkje  
Bestel  
Ontspannende fictie
Deze mooie romans zijn de tip voor een lekker avondje op de bank. Boeken met humor én inhoud! Heerlijke verhalen over vriendschap, relaties, vergeving en eigenwaarde - thema's die in het leven van (bijna) elke vrouw een belangrijke rol spelen.

Op onze website kun je de eerste hoofdstukken alvast gratis lezen. Welk boek doe jij (jezelf) cadeau?
Bekijk  
Voor kinderen
Leesbingo
Doe mee met onze leesbingo! Op de speciale bingo-pagina kun je leuke fragmenten uit onze leesboeken gratis downloaden. Kies een opdracht van de bingokaart en ga aan de slag! Probeer bijvoorbeeld Maffe meester Daan te lezen zónder te lachen, teken je familieleden na, doe een geheimschrift-proefje of laat je lekker voorlezen door iemand anders.

Heb jij de bingokaart vol? Plaats een foto met #columbusleesbingo en maak kans op een van de boeken!
Naar de leesbingo  
Ontdek het thuis
Auteur Hanna Holwerda wil graag iets doen voor ouders en kinderen tijdens deze periode van binnenblijven. De komende weken deelt zij tips om samen aan de slag te gaan:
 
Nieuwsgierig? Bekijk hier de leuke doe-tips van Hanna!  
15 ideeën voor als je in groep 3 of 4 zit en niet naar school mag
Corien Oranje bedacht 15 leuke tips voor kinderen in groep 3 en 4. Oudere broers of zussen mogen natuurlijk ook meedoen. Corien is kinderboekenauteur en schrijft onder andere de AVI-boeken over juf Fiep en haar klas. Geschikt voor beginnende lezers die van grapjes en van avontuur houden!
Lees de tips  
Bekijk de AVI-boeken van juf Fiep  
De meeste boekhandels zijn open.
Breng een bezoekje voor advies en informatie!
 
Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen
Postbus 484, 8440 AL Heerenveen
+31 (0)88 326 33 40
info@royaljongbloed.com
groen   sestra
ark media   columbus
elisabeth
...