Hart voor Bijbels
1 december 2022
 
bijbels   |   boeken   |   contact
Geef méér met een Bijbel!
Zoek je nog een mooi en zinvol cadeau voor de feestdagen? Met een Bijbel geef je méér! Deze nieuwsbrief staat bomvol bijbelnieuws. Want Royal Jongbloed heeft een hart voor Bijbels. Wij maken Bijbels voor elke doelgroep. We willen graag dat hij aansluit in taal, in vormgeving en bij diverse situaties: op kring, in de kerk, aan tafel, voor de stille tijd.

Lees verder om de nieuwe Journal Bijbel te bekijken en twee prachtige Dwarsliggers die nog voor de kerstdagen verschijnen!
Direct naar onze Bijbels  
Nieuw: Journal Bijbel
De Journal Bijbel is een bijbel in de Herziene Statenvertaling met extra ruimte om persoonlijke notities te maken bij een bijbeltekst die je raakt, inspireert, motiveert. Met prachtig linnen omslag! De complete bijbeltekst is opgemaakt in één brede kolom. Aan de buitenzijde van iedere pagina is een brede witruimte waarop je aantekeningen kunt maken.

Het papier is vrij glad en bevat geen lijntjes, ideaal voor bible journaling! Er zit een los lijntjespapier bij die je onder de pagina kunt leggen mocht je willen schrijven. Na elk bijbelboek zitten 4 extra witte pagina's en ook achterin zitten lege vellen papier. Fijn om je creativiteit zijn gang te laten gaan!
Inkijkje  
Bekijk alle kenmerken  
2000 pag. | € 52,50
Op veler verzoek: Herziene Statenvertaling 14x21 cm
Optimaal leesbaar en toch handzaam om mee te nemen
Deze Bijbel in Herziene Statenvertaling (met psalmen en gezangen) is 14x21 cm, een ideaal formaat voor thuis, in de kerk én onderweg! De Bijbel heeft een stijlvol soepel omslag in bruin leer, afgewerkt met goudfolie en een subtiele kruis-vorm in zogenaamde 'blinddruk'. Wordt geleverd in een luxe, beschermende koker.

Kenmerken:
– Optimale leesbaarheid in meest compacte formaat dat mogelijk is
– Graag gebruikt door ambtsdragers en predikanten
– Prettig en handzaam formaat tussen major en huisbijbel in
– Geschikt als kerkbankbijbel
– Inclusief berijmde psalmen 1773 en formulieren

2016 pag. | € 99,-
Bekijk  
HSV Dwarsligger in nieuw jasje én luxe uitvoering
1400 pag. | € 24,99 | limited edition in leer: € 49,99
De HSV Dwarsligger in een nieuw jasje! De dwarsligger bevat de complete tekst van het Oude en Nieuwe Testament van de Herziene Statenvertaling in een prettig leesbare letter en de kenmerkende omslag van een Dwarsligger. De Dwarsligger is de perfecte oplossing voor wie de HSV altijd in een handtas of binnenzak bij zich wil dragen. Ook zeer geschikt op reis.

De HSV Bijbel als dwarsligger is een tweekoloms uitvoering en leest daardoor meer als doorlopende tekst. Het ideale boek om overal mee naar toe genomen te worden.

Er is nu ook een limited edition van de HSV Dwarsligger: een mooie leren luxe variant, die er stijlvol uitziet én zeer duurzaam is.

Beide Dwarsliggers zijn eind volgende week verkrijgbaar!
Reserveer  
Lees in 2022 de hele Bijbel
Nog op zoek naar een goed voornemen? Lees de Bijbel in één jaar. Deze uitgave in Herziene Statenvertaling bevat de complete Bijbel, opgedeeld in 365 gedeelten. Elke dag lees je een vertelling, een stukje onderwijs en een stukje wijsheid. Een prachtige stimulans om de oude gewoonte van regelmatig de gehele Bijbel te lezen weer nieuw leven in te blazen!

1248 pag. | € 27,50
Inkijkje  
Bestel  
Kinder- en Jongerenbijbels
Kinderbijbel:
4-8 jaar | 464 pag. | € 32,50

Een heel bijzondere baby:
3+ | 32 pag. | € 9,99
Kinderbijbel bij de Herziene Statenvertaling
De verhalen van deze kinderbijbel liggen dichtbij de Herziene Statenvertaling en zijn prettig om voor te lezen. De warme, sfeervolle illustraties van Marjolein Hund brengen de tijd van de Bijbel prachtig tot leven. Met bijbelteksten om te leren, vragen om over door te praten en kernwoorden die uitleg geven.

Ook beschikbaar: Een heel bijzondere baby, met vier kerstverhalen uit de Kinderbijbel bij de Herziene Statenvertaling
Inkijkje  
Bestel  
8-12 jaar | 2200 pag. | € 59,-
Gespreksbijbel
De Gespreksbijbel bevat de volledige bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling met bij ieder hoofdstuk een leesprikkel, een gespreksonderwerp en een stukje uitleg. Ieder bijbelboek bevat kleurenillustraties en foto's. Achter in de bijbel staan opdrachtjes om als gezin te doen.
Inkijkje  
Bestel  
12+ jaar | 2592 pag. | € 57,50
Jongerenbijbel
Deze unieke uitgave bevat de complete bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling, met daarbij heel veel extra's voor jongeren, zoals  uitleg, verwerking en verdieping, landkaartjes, illustraties en tientallen kleurenfoto's. Inclusief de Heidelbergse Catechismus.
Inkijkje  
Bestel  
Volg ons voor het laatste nieuws
Facebook   instagram   Linkedin   Twitter   Youtube
 
Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen
Postbus 484, 8440 AL Heerenveen
+31 (0)88 326 33 40
nieuwsbrief@royaljongbloed.com
groen   sestra
ark media   columbus
elisabeth